מסעדת אלטה – חוויית ביסטרו בוטיק ליד הכינרת

מסעדת אלטה, הממוקמת בנוף הפסטורלי של אזור הכינרת, היא אחת מהפנינים הקולינריות של הגליל העליון. זוהי מסעדת ביסטרו בוטיק המתמחה במנות בהשראת המטבח הים-תיכוני, עם דגש על חומרי גלם מקומיים וטריים. המסעדה מציעה חוויית אוכל מיוחדת, המשלבת בין אווירה נעימה, מיקום קסום ומנות יצירתיות.

מיקום ואווירה

אלטה ממוקמת במושב רמות, במרחק קצר מהכינרת, ומוקפת בנוף מרהיב של גבעות ירוקות ונופי מים. הכינרת עצמה נמצאת במרחק של דקות נסיעה, מה שהופך את הביקור במסעדה לאטרקציה משולבת של אוכל ונופים. האווירה במקום רגועה ומשדרת נינוחות, עם עיצוב עכשווי שמשלב חומרים טבעיים כמו עץ ואבן. ישיבה בחוץ, בצל עצי הזית, מאפשרת לסועדים ליהנות מארוחות באוויר הפתוח.

התפריט

התפריט של אלטה מציע מנות בהשראת המטבח הים-תיכוני, עם דגש על דגים טריים, ירקות מקומיים, ושילוב טעמים עדין ויצירתי. השפים במקום מקפידים על שימוש בחומרי גלם עונתיים מהאזור, והתוצאה היא מנות שלא רק נראות טוב על הצלחת, אלא גם מלאות בטעמים עשירים ומאוזנים.

בין המנות המומלצות בתפריט אפשר למצוא את מנת הדג המקומי בגריל, שמגיע עם סלט עדין של ירקות עונתיים, ומנת הפולנטה עם פטריות שמפיניון צלויות, המשלבת קרמיות וטעמים עמוקים. האנטיפסטי של אלטה גם הוא פופולרי במיוחד – מגוון ירקות קלויים עם תיבול ים-תיכוני מושלם, המוגשים עם גבינת עזים רכה ולחם כפרי.

הקינוחים של המסעדה הם לא פחות ממרשימים. הטירמיסו, שמוגש בגביע גדול ומפנק, זוכה למחמאות רבות על הטעמים המובהקים והאיזון הנכון בין מתיקות לעדינות. גם עוגת השוקולד החמה נחשבת להצלחה מסחררת, בעיקר בימי החורף הקרירים.

שירות ואירוח

השירות במסעדת אלטה הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה. הצוות ידידותי ומסביר פנים, ויודע להמליץ על מנות בהתאם להעדפות של כל סועד. האווירה במקום רגועה ולא רשמית מדי, מה שמאפשר לחוות את הארוחה באופן נעים ולא מחייב. לא משנה אם אתם מגיעים לארוחת צהריים קלילה אחרי טיול בגליל, או לארוחת ערב רומנטית – הצוות מקפיד לתת לכל סועד את תשומת הלב הראויה.

חוויות מיוחדות

מלבד התפריט המגוון והטעמים העשירים, אלטה מציעה גם חוויות קולינריות מיוחדות, כמו סדנאות בישול ואירועים פרטיים. ניתן להזמין מקום לאירועים כמו ימי הולדת, חתונות קטנות או מפגשים עסקיים, והמסעדה מציעה גם ארוחות קונספט בהתאמה אישית.

בנוסף, המסעדה משתתפת באירועים אזוריים, כמו פסטיבלים קולינריים ותחרויות בישול, מה שמוסיף לייחוד שלה באזור הכינרת. המטבח הפתוח מאפשר הצצה לתוך תהליך ההכנה של המנות, ויוצר תחושת שקיפות ונגישות שמוסיפה לאינטימיות של החוויה.

לסיכום

מסעדת אלטה היא מקום קסום וייחודי, שמביא את החוויה הגלילית לצלחת. עם תפריט מוקפד, שירות מעולה ונופים עוצרי נשימה, המסעדה מהווה נקודת עצירה אידיאלית למטיילים בגליל ובאזור הכינרת. בין אם אתם מחפשים ארוחה קלה או חגיגה קולינרית עשירה, אלטה היא הבחירה הנכונה למי שמעריך אוכל איכותי ואווירה טובה.

Scroll to Top